Nieuws /

Gulle donaties voor VUmc CCA

Deelnemers aan de TCS Amsterdam Marathon zetten zich massaal in voor het goede doel: VUmc Cancer Center Amsterdam. Op dit moment is er al € 41.000,- opgehaald!

VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) is de officiële begunstigde van de TCS Amsterdam Marathon. “Ik ben er trots dat TCS het VUmc CCA gaat ondersteunen. We kunnen nu meer aandacht vestigen op het belang van kankeronderzoek. Eén op de drie mensen krijgt kanker en er sterven jaarlijks bijna 50.000 mensen in Nederland aan kanker. Met de steun van TCS kunnen we als VUmc CCA nog meer invulling geven aan onze missie om de levensverwachting van mensen met kanker te verbeteren”, aldus prof. dr. Henk Verheul, hoofd van de afdeling Medische Oncologie en directeur onderzoeksinstituut VUmc CCA.

VUmc CCA wil kanker voorkomen en genezen. In VUmc CCA werken 30 disciplines samen om ervoor te zorgen dat patiënten met (een vermoeden van) kanker zo snel en zo vakkundig mogelijk worden geholpen. VUmc CCA doet onderzoek naar nieuwe behandelingen en diagnostische tests en biedt patiënten de optimale, geïndividualiseerde medische zorg en aandacht, volgens de nieuwste inzichten.  Het centrum investeert in toponderzoek en in de meest geavanceerde apparatuur voor diagnose en behandeling. Patiënten krijgen de meest effectieve behandeling en zorg en hebben zo de beste kans op genezing. Mocht genezing echter niet meer mogelijk zijn, dan zorgt VUmc CCA ervoor dat de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk is. www.vumc.nl/steuncca

Prof. dr. Geert Kazemier, directeur VUmc CCA zet alles op alles om zo veel mogelijk geld te werven voor onderzoek naar kanker. Jij kunt ons hierbij helpen! Schrijf je in voor de TCS Amsterdam Marathon en ga naar www.helpdeheld.nl.

‘Help de Held’ is een campagne waarbij we zoveel mogelijk hardlopers willen inspireren om het Vumc CCA te steunen door zich te laten sponsoren. Het doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen om de revolutionaire super-resolutie microscoop te kunnen aanschaffen. Deze bijzondere microscoop  zal het onderzoek naar kanker verbeteren!

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief