Le Champion
NederlandsEnglishDeutschFrançaisEspañol

Nieuws

Bestel jouw foto en video bij Marathon-photos.com

21-10-2014

Marathon-photos.com, de officiële racefotograaf van de TCS Amsterdam Marathon, heeft op verschillende plaatsen langs het parcours en bij de finish jouw race vastgelegd. Bekijk jouw foto en/of video door op de uitslagenpagina jouw startnummer of achternaam in te vullen of ga naar Marathon-photos.com.

Marathon-Photos.com is het toonaangevende wedstrijdfotografie bedrijf in de wereld en fotografeert meer dan 700 evenementen in meer dan 35 landen. Marathon-Photos.com biedt ook het Digital Super Pack aan. Voor een vaste prijs kun je alle geïdentificeerde foto’s in kant-en-print formaten downloaden op jouw computer of op CD bestellen.

Je kunt dit jaar ook jouw persoonlijke video als download of als DVD bestellen. De download zal een korte intro van de race bevatten en een aantal persoonlijke video’s van jouw finish en op andere punten rond het parcours.

4 reacties op Bestel jouw foto en video bij Marathon-photos.com

 1. € 19,90 voor een digitale foto? Dat is makkelijk verdiend, maar niet aan mij.

 2. ik heb het digitale pakket van € 29.90 besteld maar het lukt op geen enkele manier om deze te downloaden!!!!!

  Graag advies bedankt alvast

  Groet

  Ans Berg

 3. Goedemiddag,

  28 oktober is er €20.90 afgeschreven van mijn bank voor een geprinte foto die ik besteld heb. Echter ik heb nog steeds niks mogen ontvangen! Gaat hier iets mis of moet ik nog blijven wachten? Dan wil ik graag weten hoe lang. wil namelijk aankomend weekend de foto cadeau doen:-(

  Mvg, Remco van Dortmond

 4. Woekerprijzen zijn dat van marathon.com

Geef een reactie

TATA Consultancy Services
Mizuno IAmsterdam
Sky Radio Telegraaf Air France JCDecaux AA Drink De Echo