Nieuws /

2013 een bijzonder jaar voor Amsterdam

2013 is voor Amsterdam een heel bijzonder jaar. Zo bestaan de grachten 400 jaar, het concertgebouw 125 jaar en het Rijksmuseum wordt heropend. Maar ook in de maand van de TCS Amsterdam Marathon staan er veel activiteiten op het programma.

Wil je lekker ontspannen, voordat je van start gaat tijdens de TCS Amsterdam Marathon? Wil je graag wat ondernemen met familie, vrienden of kennissen? Of wil je juist nadat je gelopen hebt wat doen? Dat kan!

Ben je helemaal gek van de wetenschap en technologie? Dan moet je het 90-jarig bestaan van NEMO niet missen! Het 90-jarig bestaan wordt gevierd op 17 oktober.

Wil je graag wat ondernemen met jouw kinderen? Dan kun je naar het Cinekid festival gaan. Hier kom je alles te weten over de media-industrie, mediaprofessionals en films. Het Cinekid festival vindt plaats van 19 tot en met 27 oktober.

Of wil je alvast in de sportstemming komen voor de TCS Amsterdam Marathon? Dan kun je naar het Ben Bril Memorial: een uniek boksgala in Koninklijk Theater Carré of naar de Wieler Zesdaagse Amsterdam in het Velodrome Amsterdam. Het Ben Bril Memorial vindt plaats op 15 oktober en de Wieler Zesdaagse Amsterdam wordt gehouden van 14 tot en met 19 oktober.

Bekijk hier de overige culturele hoogtepunten

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief