Nieuws

TCS Amsterdam Marathon team door Europa

Het TCS Amsterdam Marathon team gaat Europa door om kennis te maken met hardlopers vanuit de hele wereld. Met een geweldige stand en groot enthousiasme vertelt het team aan iedere runner hoe geweldig het is om mee te lopen met de TCS Amsterdam Marathon of met de Mizuno Halve Marathon. Afgelopen weekend hadden we de kick-off tijdens de EXPO van de marathon van Barcelona waar onze stand druk bezocht werd.

Kom bij ons langs!

Je komt ons team tegen bij de volgende EXPO’s van de volgende marathons:

  • Parijs – 9 april
  • Londen 23 april
  • Kopenhagen 21 mei
  • Stockholm 3 juni

Kom je gezellig bij ons langs?

 

 

Nu al ruim 80 nationaliteiten aan de start!

De inschrijving voor de TCS Amsterdam Marathon is nog niet zo heel lang open, maar wij kunnen nu al met trots mededelen dat er al hardlopers uit ruim 80 landen aan onze start komen te staan! De TCS Amsterdam Marathon staat bekend om zijn internationale karakter en dat zie je terug in de inschrijvingen. Vorig jaar startte wij met 119 nationaliteiten en we verwachten dit jaar dat zeker op zijn minst te evenaren! Wij verwelkomen natuurlijk weer iedere hardloper in het prachtige Amsterdam.

Richard Brunsveld (1)

 

Aantrekkelijk voor iedereen!

Door het afwisselende en indrukwekkende parcours is de TCS Amsterdam Marathon voor vrijwel iedereen aantrekkelijk. Loop met ons mee en maak een fenomenale start en finish in het welbekende Olympisch Stadion. Dit prachtig gerenoveerde meer dan 85-jaar oude stadion zal een onvergetelijke indruk achterlaten na het bereiken van de finish. Maar de beleving die je zult ervaren onderweg is minstens zo speciaal! Ga met ons mee door het hart van het Rijksmuseum, door het groene Vondelpark en langs de gezellige Amstel!

Inschrijven!

De TCS Amsterdam staat bekend als één groot nationaalfeest. Dit wil je niet missen! Loop samen met een greep van onze wereld de TCS Amsterdam Marathon. Schrijf je hier in!

 

 

 

Dit moet je zien!!! Mizuno Halve Marathon met een GOPRO

Wil jij de TCS Halve Marathon van Amsterdam nog een keer meemaken of volgen alsof je hem zelf loopt? Bekijk dan dit te gekke filmpje van Panos uit Griekenland! Panos heeft de Halve Marathon gefilmd met zijn GoPro en met ons gedeeld!

Dit vinden wij natuurlijk heel leuk! Heb jij ook leuke en toffe filmpjes/foto’s/herinneringen aan de TCS Halve Marathon van Amsterdam? Deel ze dan met ons en misschien plaatsen wij jouw content ook op de website!

Hardloopshirt 2017 – TCS Amsterdam Marathon

JAAA! Ook dit jaar is er weer speciaal een shirt ontwikkeld voor de TCS Amsterdam Marathon 2017.

Presteer optimaal in dit flitsende shirt en heb tegelijkertijd meteen een super toffe herinnering! We hebben een blauw shirt voor alle dames en een groene voor de heren.

Bestellen!

Bestel hem nu bij je inschrijving!

 

45.000 likes op Facebook

Onvoorstelbaar! We hebben inmiddels net zoveel likes op facebook als dat we deelnemers aan de start van de TCS Amsterdam Marathon zien verschijnen. 45.000 likes op onze facebookpagina. We zijn daar super trots op!

Deel het plezier en de prestatie

Samen met jullie willen we op onze facebookpagina de napret van de 2016 editie delen en de voorpret gaan maken voor de 2017 editie die we op zondag 15 oktober gaan lopen. De talloze verhalen van de deelnemers, vrijwilligers en organisatie komen langs. Maar uiteraard ook foto’s en filmpjes de komende maanden voorbij, zoals de geweldige aftermovie van de 2016 editie. Dus….like onze facebookpagina en deel het plezier, prestaties en enthousiasme!

Ga sportief en fris het nieuwe jaar in met je collega’s!

De Business run van de Amsterdam Marathon is dé ideale gelegenheid om samen met je collega’s je team te versterken op geestelijk en lichamelijk gebied!

De Business Run is voor iedereen!

Afgelopen jaar hebben er in totaal 180 bedrijven meegelopen en gestreden naar euforie met diverse businessteams. Ruim 1800 deelnemers uit bekende en succesvolle bedrijven uit verschillende sectoren als Sky Radio, Huawei, ABN AMRO, ING, TUI en het Rijksmuseum liepen mee, maar natuurlijk is de Business Run voor iedereen. Klein of groot bedrijf: iedereen is welkom! De Business Run is teambuilding, gezelligheid en sportiviteit in één! De TCS Amsterdam Marathon voor Businessteams bestaat uit de 8 km of de Mizuno halve Marathon (21,1 km). Je kunt je opgeven als team met maximaal 10 deelnemers. Bekijk alle info hier.

Enthousiast? Schrijf je in!

Wil jij ook samen met je collega’s sportief en fris het nieuwe jaar in gaan en ben je enthousiast geworden? Versterk dan jullie band door je in te schrijven voor de TCS Amsterdam Marathon als Businessteam!

businessteam 1

You have to watch this vlog!

The guys from Call Of The Run joined the 2016 edition of the TCS Amsterdam Marathon and made this great vlog! You have to watch this!

Inschrijving start 7 november!

Het Olympisch Stadion zal op zondag 15 oktober 2017 weer volledig in het teken van de TCS Amsterdam Marathon staan. Je kunt ook dit jaar kiezen voor de TCS 8 km, de Mizuno Halve Marathon of de TCS Marathon, met ieder een snel en aantrekkelijk parcours door de hoofdstad. Bij deze 42e editie worden ruim 45.000 deelnemers uit meer dan 100 landen verwacht.

TCS Marathon

Ga je voor de volledige marathonafstand? Dan klinkt jouw startschot om 9.30 in het Olympisch Stadion, de plek waar in 1928 de Olympische vlam voor het eerst ontstoken is. Hierna volgt een parcours door het hart van het Rijksmuseum, het Vondelpark en langs de Amstel. Afgelopen editie namen 16.500 lopers deel aan de TCS Marathon, een recordaantal en tevens de limiet.
Voor de Nederlandse topatleten staat ook dit jaar het NK marathon op het programma.

Mizuno Halve Marathon

De Mizuno Halve Marathon is met 19.500 deelnemers de grootste halve marathon in Nederland. Kies je voor deze afstand, dan kom je ook door het hart van het Rijksmuseum en door het Vondelpark. De start is om 13.30 uur vanaf de Stadionweg nabij het Olympisch Stadion.

TCS 8 km

Voor degene wiens voorkeur uitgaat naar een kortere afstand, maar toch wil proeven aan de marathonsfeer, is er de TCS 8 km. We nemen je mee over het officiële marathonparcours, o.a. door het hart van Rijksmuseum en het Vondelpark. De start is om 10.10 uur vanaf de Stadionweg en de limiet voor deze afstand is vastgesteld op 7.000 lopers.

Finish in het Olympisch Stadion

Alle onderdelen finishen in het Olympisch Stadion. Vanaf de Stadionweg juicht het massaal toegestroomde publiek je naar de finish. Je loopt over het voorplein, waar de vlaggen uit alle deelnemende landen indrukwekkend staan opgesteld. Via de marathonpoort kom je het stadion binnen. Deze laatste meters over de baan zijn misschien wel de indrukwekkendste van de totaal afgelegde afstand. De tribune vol publiek juicht je toe en de finish is in zicht! Dit het jouw moment, waar maanden voorbereiding aan vooraf zijn gegaan.

Inschrijven

Zie we jou ook aan de start op zondag 15 oktober? Schrijf je dan vanaf a.s. maandag 7 november in. Bekijk hier alvast de tarieven.

Luuk Ikink gaat sportieve uitdaging aan

Naar aanleiding van een sportieve vlogje van RTL Boulevard presentator Luuk Ikink waar hij aan het hard lopen is en tips aan zijn kijkers vraagt om het langer vol te houden heeft zijn collega Winston Gerschtanowitz een geweldige uitdaging bedacht. Op 15 oktober 2017 vindt de marathon van Amsterdam plaats en Winston heeft voor Luuk het allereerste startnummer. Over het antwoord hoeft Luuk niet lang na te denken! “Oh, dat vind ik echt verschrikkelijk, maar ik doe het wel”, aldus de presentator die zichtbaar overvallen was door het voorstel van Winston.

Wendy van Dijk vroeg daarna nog aan hem hoeveel kilometer hij gemiddeld liep. “5 kilometer ongeveer, maar verder in het proces ook wel eens 10”.

Luuk heeft nu een jaar de tijd om zich voor te bereiden. Namens het hele team van de TCS Amsterdam Marathon wensen we Luuk ontzettend veel succes en we zien hem graag aan de start op zondag 15 oktober!

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

Nagenieten met de aftermovie!

Nog een keer de TCS Amsterdam Marathon beleven? Dat kan met de officiële TCS Amsterdam Marthon 2016 aftermovie!

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief