Fotoservice

Marathon-Photos.com maakt foto’s van alle deelnemers TCS Amsterdam Marathon.

Marathon-Photos.com fotografeert over de hele wereld duursport evenementen met de mogelijkheid foto’s op het internet te bekijken en te bestellen.

Je zal zowel op het parcours als bij de finish een aantal keer gefotografeerd en gefilmd worden door ervaren sportfotografen.

Om jouw foto’s te bekijken kun je het evenement eenvoudig op onze website terugvinden door je startnummer in te typen. Je kunt je bestellingen online plaatsen met een aantal beveiligde betalingsmogelijkheden.

We bieden je een enerverend scala aan foto en digitale opties inclusief een foto certificaat, foto met eindtijd en een poster van jezelf. Het digitale super pakket is een populaire optie. Dit pakket biedt alle geïdentificeerde beelden van een loper in formaten die klaar zijn om uit te printen. Het pakket is zowel te koop op cd als een digitale download.

Het is ook mogelijk om GRATIS een finish certificaat te downloaden vanaf onze website.

We hebben vele jaren ervaring en hebben een sterk team fotografen in dienst die jouw prestatie gaan vastleggen. Om de beste foto’s te maken vragen we iedereen het startnummer zichtbaar te dragen en uiteraard te lachen! We kijken er naar uit jou te fotograferen.

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief