Kids Run

Skylanders-kids-run-sliderDe Kids Run is een kinderloop die tijdens de TCS Amsterdam Marathon plaatsvindt. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan de loop van 700 meter die start achter het stadion en finisht in het stadion.

Categorie Starttijd
11 en 12 jaar 10.00 uur
9 en 10 jaar 10.02 uur
8 jaar 10.04 uur
7 jaar 10.07 uur
na-inschrijving & 4, 5 en 6 jaar 10.10 uur (DEZE LOOP HEEFT GEEN WEDSTRIJDELEMENT)

 

Alle kinderen moeten voor 10.25 uur gefinisht zijn. Na afloop is er een prijsuitreiking. In elke categorie ontvangt de nummer 1 een prijs.

Inschrijven
Je kunt je vanaf 2 november 2016 inschrijven voor de Kids Run bij de TCS Amsterdam Marathon. De inschrijfkosten zijn € 3,50 per deelnemer, inclusief chip. De opbrengst gaat naar het Ronald McDonald VU Huis/Kinderstad.

Op de zondag van het evenement is het ook mogelijk om je in te schrijven. Dit is mogelijk bij het Johan Cruyff Court achter het stadion. Alle leeftijden starten dan samen en je tijd wordt niet geregistreerd.

Parcours
Kids RunfinalHet parcours is ongeveer 700 meter.

Uitslagen en persoonlijk diploma

De uitslagen van de Kids Run worden direct na afloop gepubliceerd op www.tcsamsterdammarathon.nl. Daarnaast kun je via de uitslagen een persoonlijk diploma downloaden. Klik op je naam, print het diploma uit en hang het boven je bed!

Spetterend kinderfeest
Als je klaar bent met lopen zijn er nog heel veel leuke dingen om te doen. Je kunt je laten schminken. Of springen op de springkussens. En er is leuke muziek en er zijn bekende sporters.

Foto’s

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief