Inleiding

Wil jij in oktober genieten van Amsterdam en alles wat de stad jou te bieden heeft? Wil je je een echte atleet voelen en starten en finishen in het historische Olympisch Stadion? Of rennen over de veelbesproken passage onder het prachtige Rijksmuseum? Kom dan naar Amsterdam voor de 42e editie van de TCS Amsterdam Marathon op 15 oktober 2017!

Online inschrijven voor deze editie kan vanaf 7 november 2016 t/m 4 september 2017 of totdat de limiet is bereikt.  Er is voor iedereen een afstand en een run, want naast de marathon kun je ook inschrijven voor de Mizuno Halve Marathon, TCS 8 km, Kids Run en de Echo Mini Marathon.

De TCS Amsterdam Marathon, die in het bezit is van het IAAF Gold Label, heeft al jaren één van de snelste parcoursen van de wereld. In de ranglijst snelste marathonsteden bezit de grootste marathon van Nederland de achtste plaats. Hoogtepunten in het parcours blijven de start en finish in het Olympisch Stadion, de passage onder het Rijksmuseum door, langs de Amstel en het Vondelpark.

Wil je deelnemen aan dit geweldige evenement, schrijf je dan vanaf 7 november hier in!

inleiding

Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief