Goede Doelen inschrijving

Le Champion biedt goede doelen de mogelijkheid om mee te doen met het Goede Doelen Project. Er kan gekozen worden voor de Mizuno Halve Marathon of TCS 8 km. Deze teams, die bestaan uit 10 personen, krijgen net als de Business Run een bevoorrechte startpositie.

De doelstelling is om verschillende goede doelen actief bij de TCS Amsterdam Marathon te betrekken. Het centrale goede doel bij de TCS Amsterdam Marathon is het VUmc Cancer Center Amsterdam. Goede doelen kunnen met teams van maximaal tien personen inschrijven voor het Goede Doelen Project. Om gebruik te maken van enkele promotionele voordelen, die aangeboden worden, moeten er minimaal vijf teams ingeschreven worden.

Reguliere inschrijving
Alleen goede doelen, die door de belastingdienst zijn aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), kunnen aan het TCS Amsterdam Marathon Goede Doelen Project meedoen. Bedrijven die zich voor een goed doel willen inzetten, kunnen zich niet aanmelden voor het TCS Amsterdam Marathon Goede Doelen Project. Dat is alleen weggelegd voor de goede doelen zelf. Uiteraard kan een bedrijf zich dan wel bij het desbetreffende goede doel melden, om via dat goede doel aan de TCS Amsterdam Marathon mee te doen.

Inschrijven mogelijk vanaf 2 november 2015.

Na inschrijving ontvang je als goed doel per e-mail een bevestiging en later een toegangscode waarmee je namen van deelnemers kunt invoeren. Tevens ontvang je een rekening per e-mail. Pas nadat het inschrijfgeld voldaan is, is de deelname definitief. De namen van de deelnemers dient u uiterlijk 14 augustus 2016 in te vullen.

Categorieën
Inschrijven voor het TCS Amsterdam Marathon Goede Doelen Project is mogelijk met teams van minimaal vijf en maximaal tien personen. Er zijn twee onderdelen, te weten:

  • Mizuno Halve Marathon
  • TCS 8 km

Kosten
Mizuno Halve Marathon
De kosten bedragen € 400,- per team, exclusief BTW.
Normale kosten voor het 1e team is € 575,-
Goede doelen krijgen dus een korting van € 175,- voor het 1e team

TCS 8 km
De kosten bedragen € 225,- per team, exclusief BTW
Normale kosten voor het 1e team is € 300,-
Goede doelen krijgen dus een korting van € 75,- voor het 1e team

Extra
Elk goed doel heeft de mogelijkheid om bij voorinschrijving extra Mizuno/TCS Amsterdam Marathon Runningshirts te bestellen voor € 22,50 (incl. BTW) per stuk.

Voordelen voor vijf teams of meer
Goede doelen die zich inschrijven met minimaal vijf teams profiteren van de onderstaande voordelen:

  • Opname informatie op www.tcsamsterdammarathon.nl waarbij deelnemers opgeroepen worden voor een goed doel te gaan lopen;
  • Promotie in nieuwsbrieven;
  • Promotie in TCS Amsterdam Marathon deelnemersinformatie;
  • Mogelijkheid plaatsing van een kraam in de Charity Zone voor de opvang van de lopers. Catering van jouw medewerkers/vrijwilligers en lopers dient zelf geregeld te worden. Helaas is hier geen elektriciteit.

Natuurlijk is het ook mogelijk om met minder dan vijf teams deel te nemen aan de TCS Amsterdam Marathon. De kosten blijven hetzelfde, alleen gelden dan niet de bovengenoemde voordelen.

Meer informatie over de Goede Doelen Project is op te vragen via e-mail of via telefoonnummer 072-5338136.

 

Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief

 *
naam@bedrijf.nl