30 van Amsterdam Noord

AV-ATOS organiseert op 10 september 2017 voor de 16e keer De 30 van Amsterdam Noord. Traditiegetrouw wordt deze loop door velen gebruikt als voorbereiding op de TCS Amsterdam Marathon. De 30 van Amsterdam Noord is bij uitstek een prima ijkpunt om te weten hoe ver je bent met je voorbereiding. Als het je lukt om deze op jouw niveau goed te lopen, dan kan het met de marathon eigenlijk niet meer fout gaan. Mocht het iets minder gaan, dan heb je nog tijd om hieraan te werken.

Ook dit jaar hebben wij besloten om de PLUS halve marathon weer in het programma op te nemen. Mocht de 30 km door omstandigheden op 10 september te ver zijn dan is deze PLUS  halve marathon een prima alternatief .

Verder hebben wij in de 30 van Amsterdam Noord natuurlijk  ook weer de 15 km en de  10 km, speciaal voor iedereen die zich aan het voorbereiden is voor de  Mizuno Halve Marathon en/of de Dam tot Damloop.

Wij hopen je te zien aan de start op 10 September 2017. Inschrijven voor de 30 van Amsterdam Noord kan via onze website: www.30vanamsterdamnoord.nl.


Mis niets en ontvang het laatste hardloopnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief